NAJČEŠĆA PITANJA

Tip Sheet

<< Natrag na stranicu dobrodošlice

Općenita pitanja

Zašto se ažurira Concur Expense?
Nastojeći trajno poboljšavati vaše iskustvo, napravili smo velike izmjene rješenja Concur Expense. Naš je cilj za ovo ažuriranje poboljšati upotrebljivosti, smanjiti vrijeme provedeno na zadatku i povećati dostupnost. Kako bismo poboljšali upotrebljivost, učinili smo doživljaj modernijim i dosljednijim. Na taj će način dovršenje izvješća o troškovima biti jasnije i intuitivnije. Kako bismo smanjili vrijeme potrebno za zadatak, u najvećoj smo mogućoj mjeri automatizirali i pojednostavili cijeli proces. Naposljetku, s ovim poboljšanjima Concur Expense postaje dostupan svim korisnicima – bez obzira na fizičke ili kognitivne sposobnosti.

Gdje ću opaziti ove promjene?
Ažurirano je cijelo iskustvo rješenja Concur Expense. Poboljšanja će se najviše istaknuti u prikazu pojedinosti troškova, specifikaciji stavki troška i dodavanju sudionika trošku.

Što ako mi zatreba pomoć s novim iskustvom rješenja Concur Expense?
Nadamo se da će prijelaz na novo iskustvo ići dovoljno glatko da obuka neće biti potrebna. Pripremili smo ovu stranicu dobrodošlice korisniku kako bismo vam dali više informacija o tome što je promijenjeno i zašto.

Ciljna stranica rješenja Concur Expense

Kako mogu vidjeti prethodna izvješća o troškovima?
U novom rješenju Concur Expense aktivna izvješća prikazuju se zadano, no jednostavno možete vidjeti i prošla izvješća. Iz padajućeg popisa Prikaži odaberite jednu od zadanih mogućnosti ili definirajte prilagođeni raspon datuma.

Gdje mogu pronaći informacije o izvoru troška?
Pojednostavili smo informacije o izvoru potrebne za popunjavanje izvješća o troškovima. Sada su informacije o priznanicama dostupne u stupcu Priznanica, a informacije o karticama mogu se pronaći u stupcu Tip plaćanja, što olakšava prikaz troškova za koje se još čeka na više informacija. Ostale informacije o izvoru koje su se pojavljivale kao ikone sada su dostupne klikom na pojedinačnu stavku.

Izvješće o troškovima

Kada pošaljem izvješće, zašto se prikazuju ukupni iznosi višestrukih izvješća?
Troškovi mogu biti plaćeni i nadoknađeni na različite načine. Na primjer, vaše vam poduzeće može nadoknaditi troškove, platiti račun poslovne kartice ili vam naplatiti bespovratne troškove. Kada pošaljete izvješće o troškovima, Concur Expense prikazuje ukupne iznose koji pokrivaju sve ove scenarije.

Pojedinost troška

Kako mogu izbrisati trošak iz izvješća o troškovima?
Sada možete izbrisati pojedinačne troškove iz izvješća o troškovima te odjednom izbrisati višestruke troškove. Nakon što se izbrišu, izvori dobiveni preko odjeljka Dostupni troškovi bit će poslani natrag gdje mogu biti izbrisani ako je to vašim pravilnikom dopušteno.

Kako mogu jednom trošku dodati višestruke priznanice (ili višestruke slike jedne priznanice)?
Nakon što se prenese prva slika, na dnu područja slike priznanice kliknite Dodaj i dodajte sljedeću sliku.

Specifikacije stavki

Kako mogu znati trebam li specificirati stavke troška?
Nakon što se trošak spremi, u prikazu troška (ili u prikazu izvješća o troškovima) vidjet ćete upozorenje o tome zahtijeva li vaše poduzeće specifikaciju stavki za taj trošak.

Kako mogu znati jesam li već dodao specifikaciju stavki?
Kako biste vidjeli postoji li specifikacija stavki za trošak, otvorite trošak i kliknite karticu Specifikacija stavki.

Sudionici

Kako mogu trošku dodati sudionike?
Za dodavanje sudionika kliknite u trošak i gore lijevo pod Pojedinosti kliknite Sudionici.

Kako ću znati da trebam dodati sudionike trošku?
Nakon što spremite trošak, u prikazu troška (ili u prikazu izvješća o troškovima) vidjet ćete upozorenje o tome zahtijeva li vaše poduzeće sudionike za taj trošak. Postava vašeg poduzeća može se konfigurirati za prikaz ovog upozorenja tek nakon što pošaljete izvješće o troškovima.