USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tip Sheet

<< Takaisin tervetulosivulleYleiset kysymykset

Miksi Concur Expense päivitetään?
Olemme tehneet joitakin merkittäviä muutoksia Concur Expenseen, jotta voimme kehittää käyttökokemusta entistä paremmaksi. Tämän päivityksen tavoitteena on parantaa käytettävyyttä, vähentää tehtävien suorittamiseen käytettävää aikaa ja lisätä esteettömyyttä. Teimme käyttöliittymästä entistä modernimman ja yhtenäisemmän käytettävyyden parantamiseksi. Tämän ansiosta kuluraportin täyttäminen on yksinkertaisempaa ja intuitiivisempaa. Koska halusimme vähentää tehtävien suorittamiseen käytettyä aikaa, automatisoimme tehtäviä mahdollisimman paljon ja virtaviivaistimme koko prosessin. Näiden parannusten ansiosta Concur Expense on kaikkien käyttäjien käytettävissä – fyysisistä tai kognitiivisista rajoitteista huolimatta.

Missä nämä muutokset näkyvät?
Päivityksiä on tehty koko Concur Expense -käyttöliittymään. Näet merkittävimmät parannukset, kun tarkastelet kulutietoja, erittelet kulun ja lisäät osallistujia kuluun.

Mitä, jos tarvitsen apua uuden Concur Expense -käyttöliittymän käytössä?
Toivomme, että siirtyminen uuteen käyttöliittymään on niin vaivatonta, että koulutusta ei tarvitse. Tämä tervetulosivu on suunniteltu tarjoamaan lisätietoja siitä, mitä käyttöliittymässä on muutettu ja miksi.

Concur Expense -kohdesivu

Miten voin näyttää vanhat kuluraportit?
Uudessa Concur Expense -moduulissa aktiiviset raportit näytetään oletusarvoisesti, mutta voit helposti näyttää myös vanhat raportit. Valitse avattavasta Näytä-luettelosta jokin ennalta määritetyistä vaihtoehdoista tai määritä mukautettu päivämääräalue.

Mistä löydän kulun lähdetiedot?
Olemme yksinkertaistaneet lähdetietoja, joita tarvitset kuluraportin täyttämiseen. Kuittitiedot ovat nyt käytettävissä Kuitti-sarakkeessa, ja korttitiedot näkyvät Maksutyyppi-sarakkeessa, jolloin on helppo nähdä, mitkä kulut odottavat vielä tietoja. Muut lähdetiedot, jotka aiemmin näkyivät kuvakkeina, ovat nyt käytettävissä rivinimikettä napsauttamalla.

Kuluraportti

Kun lähetän raportin, miksi järjestelmä näyttää useita raportin kokonaissummia?
Kuluja voidaan maksaa ja hyvittää usealla eri tavalla. Yrityksesi voi esimerkiksi hyvittää kulut sinulle, maksaa yrityskortin laskusi tai periä sinulta maksun ei hyvitettävistä kuluista. Kun lähetät kuluraportin, Concur Expense näyttää kokonaissummat, jotka käsittävät kaikki nämä skenaariot.

Kulutiedot

Miten poistan kulun kuluraportista?
Voit nyt poistaa yksittäisiä kuluja kuluraportista sekä useita kuluja kerralla. Kun kuluja poistetaan, Käytettävissä olevat kulut -osion kautta saadut lähteet lähetetään takaisin osioon, jossa ne voidaan poistaa, mikäli yrityksesi käytäntö sallii sen.

Miten lisään useita kuitteja (tai useita yksittäisen kuitin kuvia) yksittäiseen kuluun?
Kun ensimmäinen kuva on ladattu, valitse kuitin kuva-alueen alareunassa Liitä ja lisää seuraava kuva.

Erittelyt

Mistä tiedän, onko minun eriteltävä kulu?
Kun tallennat kulun, näet hälytyksen kulunäkymässä (tai kuluraporttinäkymässä), jos yrityksesi vaatii erittelyn kyseisen kulun osalta.

Mistä tiedän, olenko jo lisännyt erittelyt?
Jos haluat nähdä, onko kulu eritelty, avaa kulu ja valitse Erittely-välilehti.

Osallistujat

Miten lisään osallistujia kuluun?
Jos haluat lisätä osallistujia, napsauta kulua ja valitse sitten Osallistujat vasemmassa yläreunassa Tiedot-kohdassa.

Mistä tiedän, onko minun lisättävä osallistujia kuluun?
Kun tallennat kulun, näet hälytyksen kulunäkymässä (tai kuluraporttinäkymässä), jos yrityksesi vaatii osallistujat kyseisen kulun osalta. Yrityksesi on ehkä määritetty siten, että kyseinen hälytys näytetään vasta sen jälkeen, kun lähetät kuluraportin