OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Tip Sheet

<< Tilbage til velkomstsiden

Generelle spørgsmål

Hvorfor opdateres Concur Expense?

I vores bestræbelser på hele tiden at forbedre din oplevelse har vi foretaget nogle større ændringer af Concur Expense. Vores mål med denne opdatering er at forbedre brugervenligheden, reducere tidsforbruget til opgaver og forbedre tilgængeligheden. For at forbedre brugervenligheden har vi gjort oplevelsen mere moderne og konsistent. Det vil gøre det enklere og mere intuitivt at færdiggøre en udgiftsafregning. For at reducere tidsforbruget til opgaver, har vi automatiseret så meget som muligt og strømlinet hele processen. Endelig vil Concur Expense med disse forbedringer være tilgængelig for alle brugere, uanset fysiske elle kognitive begrænsninger.

Hvor vil jeg se disse ændringer?
Der er foretaget opdateringer til hele Concur Expense-oplevelsen. Du vil se de mest betydelige forbedringer ved visning af udgiftsdetaljer, specificering af en udgift og tilføjelse af deltagere til en udgift.

Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for hjælp til den nye Concur Expense-oplevelse?
Vi håber at overgangen til den nye oplevelse er problemfri nok til, at kurser ikke kræves. Vi har forberedt denne brugervelkomstsiden, så den giver flere oplysninger om, hvad der er ændret og hvorfor.

Startside til Concur Expense

Hvordan ser jeg tidligere udgiftsafregninger?
I det nye Concur Expense vises aktive afregninger som standard, men du kan nemt vise tidligere afregninger? Fra rullelisten Vis kan du vælge en af de foruddefinerede valgmuligheder eller definere et brugerdefineret datointerval.

Hvor kan jeg finde udgiftens kildeoplysninger?
Vi har forenklet de kildeoplysninger, du har brug for til at færdiggøre en udgiftsafregning. Nu er kvitteringsoplysninger tilgængelige i kolonnen Kvittering og kortoplysninger findes i kolonnen Betalingstype, hvilket gør det nemt at se, hvilke udgifter der stadig venter på flere oplysninger. Resten af de kildeoplysninger, der tidligere blev vist som ikoner, er nu tilgængelige ved at klikke på en enkeltpost.

Udgiftsafregning

Hvorfor vises flere afregningstotaler, når jeg indsender en afregning?
Udgifter kan betales og refunderes på forskellige måder. Din virksomhed kan fx refundere dig, betale din firmakortregning eller opkræve en betaling fra dig for ikke-refunderbare udgifter. Når du indsender en udgiftsafregning, viser Concur Expense totaler, der dækker alle disse scenarier.

Udgiftsdetaljer

Hvordan sletter jeg en udgift fra en udgiftsafregning?
Du kan nu slette individuelle udgifter fra en udgiftsafregning samt slette flere udgifter på en gang. Når de er slettet, sendes kilder fra afsnittet Tilgængelig udgift, tilbage hvor de kan slettes, hvis det tillades af din politik.

Hvordan tilføjer jeg flere kvitteringer (eller flere billeder af en enkelt kvittering) til en enkelt udgift?
Når det første billede er uploadet, kan du klikke nederst i kvitteringsbilledområde og tilføje det næste billede.

Specificeringer

Hvordan ved jeg, om jeg skal specificere en udgift?
Når en udgift er gemt, vil du se en advarsel i udgiftsvisningen (eller i udgiftsafregningsvisningen), hvis din virksomhed kræver specificering for denne udgift.

Hvordan ved jeg, om jeg allerede har tilføjet specificeringer?
For at se om en udgift er specificeret, kan du åbne udgiften og klikke på fanen Specificering.

Deltagere

Hvordan tilføjer jeg deltagere til en udgift?
For at tilføje deltagere kan du klikke på udgiften og derefter klikke på Deltagere øverst til venstre under Detaljer.

Hvordan ved jeg, om jeg skal tilføje deltagere til en udgift?
Når du gemmer en udgift, vil du se en advarsel i udgiftsvisningen (eller i udgiftsafregningsvisningen), hvis din virksomhed kræver deltagere for denne udgift. Din virksomheds opsætning kan være konfigureret til kun at vise denne advarsel, når du indsender en udgiftsafregning.