ÎNTREBĂRI FRECVENTE

<< Înapoi la pagina de întâmpinare



Întrebări generale

De ce este se actualizează Concur Expense?
Deoarece ne străduim mereu să îmbunătățim experiența dvs., am făcut câteva modificări majore în aplicația Concur Expense. Scopul nostru este să îmbunătățim capacitatea de utilizare, să reducem timpul petrecut cu sarcinile și să creștem accesibilitatea. Pentru a îmbunătăți capacitatea de utilizare, am creat o experiență de utilizator mai modernă și mai consistentă. Acest lucru va face ca procesul de completare a unui raport de cheltuieli să fie mai direct și mai intuitiv. Pentru a reduce timpul petrecut cu sarcinile, am automatizat cât mai mult și am eficientizat întregul proces. În sfârșit, cu aceste îmbunătățiri, Concur Expense va fi accesibil tuturor utilizatorilor – indiferent de abilitățile fizice și cognitive.

Unde voi vedea aceste modificări?
A fost actualizată întreaga experiență de utilizare a aplicației Concur Expense. Cele mai însemnate îmbunătățiri se vor vedea la vizualizarea detaliilor despre cheltuieli, detalierea pozițiilor de cheltuieli și adăugarea participanților la cheltuieli.

Dacă am nevoie de ajutor cu noua experiență de utilizare a aplicației Concur Expense?
Sperăm ca tranziția la noua experiență să fie atât de ușoară încât să nu necesite instruire. Am pregătit această pagină de întâmpinare a utilizatorilor pentru a vă oferi mai multe informații despre noutăți și motivul acestora.

Pagina țintă Concur Expense

Cum vizualizez rapoartele de cheltuieli anterioare?
În noua aplicație Concur Expense, rapoartele active apar implicit, dar puteți vedea cu ușurință și rapoartele vechi. Din lista derulantă Imagine, selectați una dintre opțiunile predefinite sau definiți un interval de termene personalizat.

Unde pot găsi informațiile despre sursa cheltuielilor?
Am simplificat informațiile despre sursă pe care trebuie să le completați pentru un raport de cheltuieli. Acum, informațiile despre chitanță sunt disponibile în coloana Chitanță și informațiile despre carduri pot fi găsite în coloana Tip de plată, ceea ce facilitează vizualizarea cheltuielilor pentru care se așteaptă mai multe informații. Restul informațiilor despre sursă, care în trecut apăreau sub formă de iconuri, sunt acum disponibile prin click pe poziția individuală.

Raport de cheltuieli

Când trimit un raport, de sunt afișate totaluri pentru rapoarte multiple?
Există o varietate de moduri în care cheltuielile pot fi plătite sau rambursate. De exemplu, compania vă poate rambursa cheltuielile, vă poate plăti factura cu cardul de companie sau poate colecta de la dvs. plata pentru cheltuielile nerambursabile. Când transmiteți un raport de cheltuieli, Concur Expense afișează totalurile care acoperă toate aceste scenarii.

Detalii despre cheltuieli

Cum șterg o cheltuială dintr-un raport de cheltuieli?
Acum puteți șterge cheltuieli individuale dintr-un raport de cheltuieli, dar puteți de asemenea șterge deodată cheltuieli multiple. Când sunt șterse, sursele care trec prin secțiunea Cheltuieli disponibile vor fi trimise înapoi unde pot fi șterse, dacă setul dvs. de reguli permite acest lucru.

Cum adaug chitanțe multiple (sau imagini multiple ale unei singure chitanțe) la o singură cheltuială?
După ce este încărcată prima imagine, efectuați click pe Anexare în partea de jos a zonei imaginii chitanță și adăugați imaginea următoare.

Detalieri de poziții

Cum știu dacă trebuie să detaliez o cheltuială?
După ce o cheltuială este salvată, veți vedea o alarmă în imaginea cheltuieli (sau în imaginea raport de cheltuieli), în cazul în care compania necesită detalierea pozițiilor respectivei cheltuieli.

Cum știu dacă am adăugat deja detalierea pozițiilor?
Pentru a vedea dacă o cheltuială a fost detaliată, deschideți cheltuiala și efectuați click pe tab-ul Detaliere poziție.

Participanți

Cum adaug participanți la o cheltuială?
Pentru a adăuga participanți, efectuați click în cheltuială și apoi click pe Participanți în stânga sus în Detalii.

Cum știu că trebuie să adaug participanți la o cheltuială?
După ce salvați o cheltuială, veți vedea o alarmă în imaginea cheltuieli (sau în imaginea raport de cheltuieli), în cazul în care compania necesită participanți pentru respectiva cheltuială. Se poate ca această configurare a companiei să fie setată să afișeze această alarmă doar după ce trimiteți un raport de cheltuieli.